Opendi Stadtbranchenbuch

info@huipen.nl
fb.com

Informatie

Wat onze klanten gemeen hebben, is de zorg voor hun vastgoed. Wat zij ermee doen en willen, kan echter variëren: van beheren en exploiteren tot gebruiken. Deze verschillen in doelstelling komen vanzelfsprekend tot uiting in de gewenste aanpak van onderhoud en renovatie. Met inzet van al onze kennis en ervaring willen we daarover met u meedenken. En welke keuzes u als klant vervolgens maakt, we hebben de disciplines in huis om alle zorg voor uw vastgoed op ons te nemen. Huipen houdt zich bezig met alles wat te maken heeft met het in stand houden en verfraaien van vastgoed. Van Dagelijks Onderhoud (24/7 storingen) met een eigen klantcontactcenter, Planmatig Onderhoud tot Strategisch Onderhoud. Van advies en ontwerpfase tot en met realisatie, eenmalig tot meerjaren onderhoudsplannen. Zie ook foto's voor business model.

Huipen Uw Vastgoed Onze Zorg is gevestigd op De Trompet 1100 . Het volgende wordt aangeboden: General Contractors, Prime Contractors In Heemskerk zijn er 6 andere General Contractors, Prime Contractors. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Particulieren, Schadeherstel, Beglazing, Bouwadvies, Dakgoot, Gevelrenovatie, Glaszetter, Houtskeletbouw, Isolatie, Schuifpui, Sloopwerk, Timmerwerk, Toilet, Vouwwand, Zonwering, Weekendservice, advies, Onderhoud, Nieuwbouw, Renovatie, Kozijnen, Vloer, Dakkapel, Restauratie, Installatiewerk, Interieurbouw, Plafond, Ramen / deuren, Stucwerk / stukadoren, Serre, Schilderwerk, Aanbouw / verbouw, Gevelreiniging, Dagelijks onderhoud, Storingsdienst.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Huipen Uw Vastgoed Onze Zorg

Give stars