Opendi Stadtbranchenbuch

Open today
Yext Logo

Informatie

HART VAN INDIA Ervaar & ontdek de Indiase keuken Bij Hart van India zijn wij toegewijd om authentieke gerechten te serveren die altijd worden bereid volgens de klassieke Noord-Indiase receptuur met verse groenten, kruiden en vlees. Alle gerechten worden bereidt door onze professionele chef met meer dan 20 jaar werkervaring in India. Nadat onze chef is verhuisd naar Nederland past hij zijn kennis nog steeds hier toe, om zo authentiek mogelijk Indiase gerechten te bereiden. Hierdoor is de smaak gelijk gebleven aan die van de traditionele Indiase gerechten.

Hart van India VOF is gevestigd op Maltezerplein 2 . Het volgende wordt aangeboden: Restaurants In Heemskerk zijn er 22 andere Restaurants. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Keuken geopend tot 23:00 uur, 30 euro - 39 euro, Bezorgservice, Gratis offerte, Online reserveren, Begane grond, Honden toegestaan, Toegankelijk voor rolstoelen, Familierestaurant, Indiaas, Modern, Romantisch, Airconditioning, Themafeest, Kinderpartij, Wifi / draadloos netwerk, Terras, Diner, Afhalen, Zakelijk, Luxe, Bar, Feest / partij / receptie, Groepsmenukaart, Vergadering, Reserveren gewenst.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Hart van India VOF

Give stars